Huawei lanceert op 23 december een door Harmony OS aangedreven slimme bril Huawei lanceert een door Harmony OS aangedreven slimme bril

Afbeelding tegoed: Huawei

De Chinese techgigant Huawei is naar verluidt van plan om zijn eerste echte slimme bril ‘Huawei Smart Glass’ op 23 december in China uit te brengen. Daarnaast introduceert het bedrijf ook de Huawei P50 Pocket opvouwbare telefoon, Blood Pressure Watch D en meer producten.

Lees verder Krijgt u geen goede nachtrust? Huawei Wearables zullen u helpen uw slaapcyclus te begrijpen

Deze aankondiging komt in gloeiend heet direct nadat Oppo zijn eerste Oppo Air Glass aankondigde tijdens het Oppo INNO Day 2021-evenement op 14 december 2021. Het glas heeft een futuristische stijl met een ontwerp met één lens en weegt minder dan 30 gram. Het Air Glass is ook ontworpen om op aangepaste frames van OPPO te klikken met behulp van magnetische componenten die zich in het Air Glass-frame bevinden.

Huawei heeft de eerste introductievideo vrijgegeven van aankomende slimme brillen die lensvervanging ondersteunen en de zijkant van het frame uitgerust met een geluidssysteem. Bovendien ondersteunt het het HarmonyOS-systeem.

Eerder bracht Huawei al twee brillen uit onder zijn naam, beide waren echter in samenwerking met brillenmaker Gentle Monster.

De aankomende Huawei Smart Glass heeft geen samenwerkingsbranding.

Huawei slimme glas

Volgens de officiële opwarmvideo ondersteunt Huawei slimme brillensvervanging en zijn de linker en rechter brilmonturen uitgerust met geluidseenheden. Huawei noemde het nieuwe product “Huawei Smart Glasses”, en er is geen merklogo voor een bril, en het kan een geheel nieuwe productserie zijn.

Lees verder Huawei lanceert twee nieuwe wearables in Oostenrijk, opent Experience Store in Wenen

De gebogen hoek van het oorstuk op het nieuwe slimme glas is vanaf de eerste generatie vergroot, van 12 graden naar 20 graden, om een ​​betere pasvorm te krijgen. Het ondersteunt bijgewerkte slimme gebarenbediening. Voor het koppelen hoeven gebruikers alleen zachtjes in de linkerslaap te knijpen, meldt HuaweiCentral.

Bovendien biedt het een breder geluidsbereik voor een meer meeslepende geluidservaring, perfect om naar muziek te luisteren, games te spelen of tv te kijken en nog veel meer.

creditSource link

Zlypromo.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart