Hapbee biedt drie melanges met vakantiethema voor Hapbee-abonnees met wearables Hapbee biedt drie melanges met vakantiethema voor Hapbee-abonnees

Afbeelding: Hapbee

Hapbee Technologies, het slimme draagbare, wellness-technologiebedrijf heeft vandaag drie speciale melanges met een vakantiethema aangekondigd waarvan kan worden genoten via het Hapbee slimme draagbare apparaat en de app.

De Hapbee Smart Wearable is gebaseerd op de wetenschap en is ontworpen om mensen te helpen kalmte te vinden, hun focus, slaap en prestaties te verbeteren. De nieuwe melanges zijn ontworpen met de feestdagen in gedachten: tijd voor recuperatie, feestelijke bijeenkomsten en familiebijeenkomsten.

Verwant Hapbee lanceert nieuw “boost” -signaal om gebruikers een cafeïnevrije energieboost te bieden

“Het kan voor sommigen een strijd zijn om in de vakantiestemming te komen en Hapbee is er om een ​​helpende hand te bieden – zonder de ongewenste bijwerkingen van het innemen van een stimulerend middel”, zegt Yona Shtern, CEO van Hapbee. “Hapbee helpt mensen te bepalen hoe ze zich willen voelen, slapen, creëren en spelen. Een serie Holiday Blends leek ons ​​het perfecte cadeau om aan te bieden aan onze community van abonnees in combinatie met onze slimme draagbare innovatie.”

Hapbee-abonnees kunnen nu kiezen uit in totaal 22 kenmerkende lifestyle-melanges en ontvangen automatisch de nieuwe vakantie-melanges wanneer ze de Hapbee-app updaten naar de nieuwste release – gratis te downloaden van de App Store en Google Play, zei het bedrijf in een persbericht.

Een mobiele telefoon met een app
Afbeelding: Hapbee

Overzicht van nieuwe vakantiemelanges:

  • Winter’s Nap: een samengestelde blend afgeleid van digitale melatonine en CBD.
  • Stel de timer in op 30 minuten voor een kattendutje tussen de klusjes door of op 2 uur voor een power-snooze voor de grote wedstrijd of een uitje met vrienden.
  • Oh Joy: een gemanipuleerde melange afgeleid van digitale cafeïne en alcohol
  • Luid de feestdagen in met een digitale boost van plezier en stoeien. Het is niet nodig om een ​​fles te openen om de warme golf van vrolijkheid te voelen. Kies gewoon deze leuke mix en combineer enkele van je favoriete “verfrissers” zonder de bijwerkingen.
  • Family Time: een samengestelde blend afgeleid van digitale CBD en alcohol
  • Klim in de juiste staat van ontspanning waardoor uren met familie (vooral schoonfamilie) wegsmelten. Gemengd om je te helpen het randje eraf te halen en ervoor te zorgen dat dit vakantieseizoen de koudste tot nu toe is.

Verwant Draagbare nanomembraansensoren leveren precisie en continue stressbewaking

Over Hapbee

Hapbee is een innovatief bedrijf in draagbare wellnesstechnologie dat mensen helpt hun gevoel te verbeteren. Aangedreven door gepatenteerde ultra-lage radiofrequentie-energie (ulRFE) technologie, levert Hapbee elektromagnetische lifestyle-melanges met laag vermogen die zijn ontworpen om sensaties te produceren zoals Happy, Alert, Focus, Relax en andere. Het bedrijf heeft kantoren in Montreal, Vancouver, Seattle en Phoenix.

creditSource link

Zlypromo.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart