Marktomvang sporttechnologie groeit met 24,56 miljard dollar, onthult Technavio marktomvang sporttechnologie groeit met 24,56 miljard dollar

De VECTOR MouthGuard van Athlete Intelligence is een zeer nauwkeurig draagbaar apparaat voor het monitoren van de impact van het hoofd voor teamcontactsporten. (Afbeelding: Atleet Intelligentie)

De marktomvang voor sporttechnologie zal naar verwachting met USD 24,56 miljard groeien van 2021 tot 2026. De markt zal naar verwachting in 2022 een jaar-op-jaar groei van 21,48% optekenen.

De sporttechnologiemarkt is door technologie gesegmenteerd in drie segmenten, namelijk AI ML, IoT en AR VR. Door technologie zal het AI ML-segment tijdens de prognoseperiode een aanzienlijke marktaandeelgroei hebben. AI kan geautomatiseerde taken uitvoeren, taken efficiënt en snel uitvoeren, helpen bij betere besluitvorming en besluitvormingsprocessen automatiseren.

Lees verder WHOOP verwerft Sports Tech Startup PUSH om diepere inzichten in krachttraining te ontsluiten

Volgens een senior analist bij Technavio zijn enkele van de belangrijkste groeimotoren voor de sporttechnologiemarkt het stijgende aantal sporttechnologie-evenementen, de lancering van nieuwe platforms en de groeiende deelname aan sporttoernooien. De marktprognoserapporten van Technavio helpen organisaties om zelfverzekerde zakelijke beslissingen te nemen met behulp van grondig onderzoek en deskundige analyse, zegt een persbericht.

Aanbiedingen van leveranciers

 • Agile Sports Technologies Inc. – Het bedrijf biedt Volleymetrics die analyses kunnen opnemen en uploaden met automatische slimme camera’s en tijd besparen.
 • Atletenintelligentie – Het bedrijf biedt VECTOR MouthGuard, een zeer nauwkeurig draagbaar apparaat voor het monitoren van hoofdimpact voor teamcontactsporten.
 • Catapult Group International Ltd. – Het bedrijf biedt draagbare technologie zoals Catapult Vision die analyses voor en na de wedstrijd mogelijk maakt en Catapult AMS dat het beheer en de communicatie van gegevens verbetert.
 • Chetu Inc. – Het bedrijf biedt sportanalyse- en sportprestatieoplossingen die een reeks sportanalysetools bouwen die zijn ontworpen voor ultieme prestatie-intelligentie.
 • Cisco Systems Inc. – Het bedrijf biedt sporttechnologie aan zoals Esports.
Marktomvang sporttechnologie groeit met USD 24,56 miljard
Technavio heeft zijn nieuwste marktonderzoeksrapport aangekondigd, getiteld Sports Technology Market by Technology and Geography – Forecast and Analysis 2022-2026 (PRNewswire)

Regionale analyse

 • Op basis van geografie is de markt voor sporttechnologie gesegmenteerd in vijf regio’s, namelijk Noord-Amerika, Europa, APAC, Zuid-Amerika en MEA.
 • 43% van de groei zal naar verwachting afkomstig zijn uit Noord-Amerika.
 • De VS en Canada zijn de belangrijkste landen voor de sporttechnologiemarkt in Noord-Amerika.
 • De marktgroei in deze regio zal sneller zijn dan de groei van de markt in Noord-Amerika, Europa, APAC, Zuid-Amerika en MEA.
 • De lancering van innovatieve en verbeterde sporttechnologieproducten en -platforms, een groeiende internetpenetratie en de lancering van geavanceerde videogameconsoles zullen de groei van de sporttechnologiemarkt in Noord-Amerika tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Opmerkingen:

 • De marktomvang van sporttechnologie zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting versnellen met een CAGR van 23,09%.
 • De markt is gefragmenteerd vanwege de aanwezigheid van veel leveranciers met een aanzienlijk marktaandeel.
 • Het onderzoeksrapport biedt informatie over verschillende marktverkopers, waaronder Agile Sports Technologies Inc., Athlete Intelligence, Catapult Group International Ltd., Chetu Inc., Cisco Systems Inc., Epicor Software Corp., Firstbeat Technologies Oy, International Business Machines Corp., Jonas Club-software en SAP SE.

Lees verder Olympische Spelen in Tokio: Indian Olympic Association verwerft Dhyana Rings voor zijn atleten om het mentale welzijn te verbeteren

Over Technavio

Technavio is een toonaangevend wereldwijd technologisch onderzoeks- en adviesbedrijf. Hun onderzoek en analyse zijn gericht op opkomende markttrends en bieden bruikbare inzichten om bedrijven te helpen marktkansen te identificeren en effectieve strategieën te ontwikkelen om hun marktposities te optimaliseren. Met meer dan 500 gespecialiseerde analisten, bestaat de rapportbibliotheek van Technavio uit meer dan 17.000 rapporten en telt 800 technologieën, verspreid over 50 landen. Hun klantenbestand bestaat uit ondernemingen van elke omvang, waaronder meer dan 100 Fortune 500-bedrijven. Dit groeiende klantenbestand vertrouwt op Technavio’s uitgebreide dekking, uitgebreid onderzoek en bruikbare marktinzichten om kansen in bestaande en potentiële markten te identificeren en hun concurrentiepositie te beoordelen binnen veranderende marktscenario’s.

creditSource link

Zlypromo.be
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart